Forskningsstøtte på nett

De fleste lesere av denne bloggen er sikkert klar over at forskningsenheten yter støtte til HiØs forskere hva gjelder kvalitetssikring av søknader om eksternfinansiering, forskningsdata, forskningsetikk – og mye annet. Men visste du at forskningsstøtten også er til stede på nett? For sikkerhets skyld (og i opplysningens navn) følger derfor her en kort reklame for disse sidene for forskningsstøtte – som du for øvrig finner her: https://www.hiof.no/for-ansatte/arbeidsstotte/forskningsstotte/

Forskningsstøtten på nett er i dag delt inn i seks hoveddeler:

  • Regelverk, personvern og etikk
  • Informasjonssikkerhet og forskningsdata
  • Forskningsprosjekt og finansiering
  • Publisering
  • Grupper og utvalg
  • Opplæring og andre henvendelser

Hensikten er at disse sidene skal være til hjelp for deg som forsker, og at de således er et supplement til den støtten forskningsenheten ellers yter. Overskriftene som jeg har listet opp ovenfor, skal klart og tydelig vise hvor du skal gå for å finne informasjonen du er ute etter, og hver hoveddel har flere undersider med mye relevant innhold.

Det er viktig å understreke at disse sidene er i stadig utvikling, og det kan derfor forekomme både små og store endringer i innhold og oppsett. Men uansett er det greit for deg som har eller kan få behov for forskningsstøtte ved HiØ, å være klar over at disse sidene eksisterer.

Gjør deg gjerne kjent med nettsidene når du har anledning, og kom gjerne med innspill til meg (oyvind.g.fjeldbu@hiof.no) om stoff du savner eller ikke finner.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.