Informasjon om utlysninger av forskningsmidler på HiØs nettsider

Det kan være utfordrende å orientere seg i jungelen av utlysninger av forskningsmidler. Men frykt ikke! HiØs nettsider for forskningsstøtte hjelper deg å navigere i dette uoversiktlige terrenget via siden Aktuelle utlysninger.

Informasjonen som ligger på disse sidene, skal forhåpentligvis bidra til at du får et godt utgangspunkt for å få oversikt over hvilke finansiører og utlysninger som kan være aktuelle for deg og ditt forskningsmiljø. Vi har foretatt en enkel kategorisering: Aktuelle finansieringskilder presenteres ut fra hvilket geografisk nedslagsfelt de har (nasjonalt, nordisk eller europeisk). Hvis du f.eks. er på utkikk etter europeiske finansieringskilder, vil du der finne gode innganger til Horisont 2020, Creative Europe og mange andre finansiører.

Listene over finansieringskilder er ikke uttømmende. Derfor vil jeg avslutte med en oppfordring: Hvis dere vet om finansieringskilder som dere syns bør synliggjøres på disse sidene, ikke nøl med å melde fra til oss i forskningsenheten!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.