Nettverk for systematiske kunnskapsoppsummeringer

I februar 2019 ble det tatt initiativ til å danne et nytt nasjonalt nettvern kalt NORNESK. Forkortelsen står for Norsk Nettverk for Systematiske Kunnskapsoppsummeringer. På stiftelsesmøtet var Høgskolen i Østfold representert ved Vigdis Abrahamsen Grøndahl. Hensikten til NORNESK skal være å øke bruken av systematiske kunnskapsoppsummeringer innen alle fagområder. Du kan lese mer om nettverket her: https://www.nmbu.no/fakultet/landsam/diverse/node/36804

10.oktober inviterer NORNESK til seminar på OsloMet, hvor direktør i Forskningsrådet, John-Arne Røttingen, vil innlede. Målet med seminaret er å presentere bredden og bruken av systematiske kunnskapsoppsummeringer både nasjonalt og internasjonalt. Program og påmelding til seminaret her: https://www.oslomet.no/om/arrangement/seminar-systematiske-kunnskapsoppsummeringer

Arbeidet med å lage en kunnskapsoppsummering starter ofte med et systematisk litteratursøk. Vi i biblioteket hjelper gjerne til med det. Vi kan blant annet bistå med å velge ut relevante databaser, utvikle og tilpasse søkestrategier i samarbeid med forskerne, dokumentere søkestrategier og laste ned og levere trefflister. Les gjerne mer om bestilling av systematiske litteratursøk ved HiØ her: https://www.hiof.no/bibliotek/soke-skrive-og-referere/soke/systematisk-litteratursok/

Skrevet av Grete Gluppe og Torunn Skofsrud Boger, biblioteket

Search

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.