HiØs 10-på-topp – Nivåpublisering

I alt var det 103 ansatte ved HiØ som i 2016 publiserte i kanaler som gir uttelling i det nasjonale nivå-publiseringssystemet. De 10 med flest poeng var følgende:

Hele lista er lagt ut HER. Biblioteket v/Ketil Isaksen har på oppfordring hentet ut denne informasjonen fra Cristin.

Khrono publiserte i juni ei nasjonal liste med topp 100. Ingen fra HiØ er på den lista. Selv Ricardo blir en smågutt i nasjonal sammenheng. De andre høgskolene er inne på lista med 1 fra Høgskolen i Sørøst-Norge, 1 fra Arkitekthøgskolen, 1 fra tidligere Høgskolen Stord/Haugesund (nå Høgskulen på Vestlandet) og 1 fra landets største høgskole, Høgskolen i Oslo og Akershus (vedkommende fra HiOA ble tilbudt stilling på IT for noen år siden).

Ukens tips: Datastudenter ved Høgskolen i Oslo og Akershus har utviklet en søketjeneste som gjør publiseringene i Cristin mer tilgjengelig. Tjenesten gir både årlige og akkumulerte resultater, og intern og nasjonal plassering for enkeltpersoner.

Oppfriskning: Publiseringspoeng blir beregnet ut fra publiseringsform, kvalitetsnivå og forfatterandeler. Tabellen nedenfor viser hvordan de ulike publikasjonsformene blir vektet i de to kvalitetsnivåene 1 og 2.
tabell-3

Beregning av forfatterandeler er en litt mer omplisert affære. Se evt. forklaring i DETTE innlegget.

Fra colourbox.com

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

En kommentar til HiØs 10-på-topp – Nivåpublisering

  1. Tilbaketråkk: 15-på-topp – ANTALL nivåpublikasjoner i 2016 | Hva skjer'a?

Det er stengt for kommentarer.