KLODRIK-PRISEN – 2017

Skiskytter Ole Einar Bjørndalen refererte følgende til Aftenposten 23.11, i forbindelse med Petter Northugs spark til landslagsledelsen: «Er du trønder, så er det uskrevne regler om at du kan kødde med hva som helst. Er du østlending som skal prøve på det samme, så fungerer det ikke. Trøndere og nordlendinger har lov til å gjøre hva som helst.» Det er fristende å tipse om denne videosnutten: som handler om: Hvordan bli ekte trønder og legge bak seg Oslokulturens ironiske stengsler og urbane hemninger (NB dette er ikke for sarte sjeler).

Hva med litt ekstra trøndermoro ved Høgskolen i Østfold? Som f.eks. å innføre KLODRIK-prisen – en pris til den FORSKEREN som har gjort den morsomste bommerten i løpet av siste år? For de uinnvidde: Klodrik er en Disney-figur som er kjent for å rote seg borti mye tull og har fått ord på seg for å være svært klønete.

Det er etablert en hemmelig jury for denne prisen, men nominasjoner kan sendes til jurysekretær: kok@hiof.no. Nominasjonen må inneholde navn på den nominerte og en beskrivelse av bommerten/flausen. VIKTIG: Den nominerte må akseptere å bli nominert. Det er selvsagt helt greit å nominere seg selv, evt. gi en kollega et hint om egen fadese. Frist: 28. november.

En eventuell verdig vinner vil få tildelt prisen på ansattes julebord.

PS Dette innlegget er ikke klarert med leder for FoU-utvalget.

colourbox.com

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.