15-på-topp – ANTALL nivåpublikasjoner i 2016

Det er tidligere lagt ut lister som viser de beste resultatene hva gjelder publiseringspoeng og H-indeks ved HiØ. Det har også vært etterspurt ei liste som viser de beste når det gjelder ANTALL nivåpublikasjoner. Lista nedenfor viser de forskerne ved HiØ som bidro på/med 3 eller flere nivå-publikasjoner i 2016 (tall for 2017 kommer i løpet av våren).

I et innlegg 26. oktober ble det presentert ei tilsvarende liste mhp. antall POENG for nivåpublisering. Siden sampublisering gir færre poeng pr. publikasjon vil det ikke alltid være samsvar mellom  poengliste og antall-liste, men her ved HiØ er det en nær sammenheng: 8 av de som er på lista ovenfor er på den nevnte 10-på-topp-lista for nivåpoeng.

Når det gjelder nivå 2-publisering så var det 12 forskere som hadde tidsskriftpublikasjoner i 2016. Det var også 12 forskere som publiserte antologikapitler på nivå 2 dette året.

colourbox.com

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.