Lean på EXPO 2016

To Lean studentprosjekter ble presentert på EXPO 2016 ved Høgskolen i Østfold i Fredrikstad.

skisse-1-768x175

B16I10 Utvikling og implementering av Lean i møter, basert på en kvalitativ studie og i samarbeid med Flowit: Studenter lager app for effektivisering av møter. Fire studenter ved Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold skriver en bacheloroppgave om «Lean», i samarbeid med kompetansebedriften Flowit. Oppgaven har utviklet seg til å bli en app for effektivisering av møter.

B16I03 Lean Construction: En prosjektgruppe bestående av Linda Marie Bang, Nora Marie Evensen og Tord Jardar Håkonsen ved Bachelorprogrammet Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold har kartlagt og analysert Muda (sløsing) i et bestemt anleggsprosjekt. Park & Anlegg AS har vært oppdragsgiver for oppgaven. Koordinator og mentor for prosjektgruppen har vært Tore Bossum, daglig leder ved Bright Performance AS.

 

Gunnar Andersson

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *