Lean på Forskningsdagene 2016

Er du lei av å kaste bort verdifull tid og ønsker å øke produktiviteten? Dette var utgangspunktet for foredraget 21. september 08:00-09:00 med førsteamanuensis Gunnar Andersson. Ambisjonen med foredraget var å inspirere, motivere og utfordre vanlige forestillinger om produktivitet.

dscf0373 dscf0374

Lean blir gjerne oversatt til norsk som «slank produksjon» og betegner en tilnærming til produksjon som fokuserer på flyt. Lean knytter produktivitet til flyt gjennom hele verdikjeden og et skille mellom verdiskapende og ikke-verdiskapende aktiviteter.

På dette frokostmøtet utforsket Andersson hvordan Lean forstår produktivitet og hvordan enkle verktøy og teknikker kan bidra til økt produktivitet gjennom kontinuerlige forbedringer og bred medvirkning fra alle i organisasjonen, uten store investeringer i nye maskiner eller utstyr.

Arrangementet var i regi av Østfold Nyskapningsnettverk.

Arrangementet var endel av høgskolens program under Forskningsdagene 2016

 

Gunnar Andersson

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *