Manipulering av bilde

Det her var så gøy- og lettere enn jeg hadde trodd.

I modul nr 4 lærer vi om manipulering av bilder, tema om bilder og film i barnehage.      Det er et kjempe verktøy som kan gjøres sammen med barna i barnehagen.                        Her kan vi leke oss ut i den store verden, eller velge andre temaer som bakgrunn, Halloween nærmer seg jo. Dette verktøyet kan vi f.eks bruke på FN- dagen. Da kan vi ta bilder med barnegruppen, og late som vi har vært på tur ut i forskjellige land i løpet av dagen. Noen ganger har vi «reist med fly» til fadderbarna barnehagen har. Men aldri har vi tatt noen bilder «derfra». Kanskje det blir litt dokumentering derfra i år? 🙂

Jeg legger ved en link til en nettside hvor det er trygt å låne bildene. Vi må alltid oppgi hvor de kommer fra, men her er hvertfall opphavsretten riktig. Du kan fritt bruke bildene som du vil.

https://martinjohannessen.blogspot.com/2019/09/10-nettsteder-med-bilder-du-kan-bruke.html

https://www.pexels.com/nb-no/

«Ved å trekke fram episoder fra hverdagen i barnehagen kan nye teorier skapes. Oppmerksomheten kan rettes mot sider ved hverdagen som                                              tidligere har kommet i skyggen» (Kolle, Løkken & Sandvik, 2015, s. 23).

 

Her først kommer mitt orginalbilde:

Så kommer bakgrunnsbildet:

Bilde av Karolina Grabowska fra Pexels 

Her er min aller første bilde manipulering:

 

Mvh DigitaleLine- nå følte jeg det navnet passet inn.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.