Pressemelding!

Ved høgskolen i Østfold har en gruppe studenter tatt for seg en spennende og innovativt bygge metode innen brobygging. Det er sett på hvordan man kan spare mye tid og ressurser på å bygge brulandkar etter en metode som er utviklet av det amerikanske vegvesenet.

Studentene vil vise fram arbeidet på Expo.

Sted: Høgskolen i Østfold avd, Fredrikstad.

Fredag 10.06.16 kl 10-20

Lørdag 11.06.16 kl 10-13

Byggemetoden vil i førsteomgang omhandle bruer med bruspenn opp i 16 meter, mens den lengste brua som er bygget i USA er på 42 meter. Bruspennet blir direktefundamentert på en jordarmert steinfylling, noe som gir en rask og enkel anleggstid.

Det oppfordres til å gå innom standen på Expo i Fredrikstad 10 og 11 Juni. Her finner du 4 entusiastiske studenter som har god kunnskap om temaet og villig gir en innføring i byggemetoden. Her finner du også en detaljert modell som er vært å ta en titt på, og det vises filmer som viser hvordan landkarene konstrueres og bygges.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *