Hvordan gi tilbakemelding på innleveringer i Fronters tradisjonelle innleveringsverktøy

Du kan gi tilbakemelding på innleveringer på to måter. Den raskeste måten er å bare skrive en kort kommentar. Den litt mer grundige metoden er å laste ned dokumentet som studenten leverte til din maskin, gjøre kommentarer i det dokumentet, og så laste dokumentet opp igjen. Hvis du bruker den siste metoden så legge merke til at du ikke kan endre noe i din tilbakemelding senere. Hvis du skal gjøre endringer er du nødt til å slette dokumentet fra innleveringen for så å laste det opp på nytt.

Her følger noen instruksjonsvideoer:

Gi kommentar på innlevering, 1min:25sek.

Laste opp tilbakemelding, 5min:39sek.

Metoden med å kommentere direkte i besvarelsen er nå fjernet av Fronter.

Den gamle løsningen for å rette direkte i nettleseren, Open-Edit-Save, er fjernet fra Fronter. Grunnen Fronter oppgir er at Open-Edit-Save baserte seg på nå utrangert teknologi og kan derfor ikke videreføres.

 

admin

 

Legg igjen en kommentar