-Se! Jeg klarte det jeg også!

En liten gruppe barn sitter rundt robotmusa som nå blinker og piper. Sistemann har også klart å programmert musa med riktige koder slik at den kom frem til osten. De andre klapper og jubler og alle gleder seg sammen! Jeg kjenner også på den samme gleden, men også over å se hvordan de sammen hjelper hverandre. De deler sine erfaringer, de feiler, men forstår mer og prøver på nytt. Sammen ser de muligheter og er kreative. På grunn av denne interessen og gleden opplever jeg at barna har det gøy i sin søken etter ny kunnskap i den digitale verden!

Gjennom dette studiet håper jeg å utvide min digitale kompetanse slik at jeg kan legge til rette for mange gode digitale lekemiljøer, der barna viser denne gleden og interessen for ny læring. For jeg opplever at barns lyst til å lære vekkes gjennom digitale verktøy, og at de lærer raskt om de er i et lekemiljø de trives i. Og jeg håper virkelig at også jeg ved endt studie kan si; -Se! Jeg klarte det jeg også! For akkurat nå kjennes det ut som jeg sitter i en berg og dalbane der det går fort opp og ned!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.