Going North er allerede utsolgt

I samarbeid med kollegaer ved Alexandru Ioan Cuza University i Iași, Romania, har førsteamanuensis Eva Lambertsson Björk og førsteamanuensis Jutta Eschenbach, Avdeling for økonomi, språk og samfunnsfag, arrangert to konferanser med tema interkulturell kommunikasjon og reiselitteratur. Den første konferansen ble avholdt i Romania i 2015 og satte fokus på reisen østover, konferansen i Halden i 2016 fokuserte på reisen nordover. Se:

https://www.hiof.no/forskning/aktuelt/arkiv-for-forskningnyheter/?&displayitem=4242&module=news

I september 2017 ble proceedings fra konferansen i Halden publisert av Cambridge Scholars, med Eva og Jutta som redaktører. Boken har tittelen Travel and Intercultural Communication: Going North og er allerede utsolgt fra både forlag og fra Amazon! Se her:

https://cambridgescholarsblog.wordpress.com/2017/10/25/book-review-travel-and-intercultural-communication-going-north/

Men, fortvil ikke, det går fortsatt an å kjøpe boken i elektronisk utgave fra Cambridge Scholars.