STIL – Skriveseminar på Laholmen

Professor Kristin M. Eide holder foredrag på STIL-seminar (foto: Hagemann/Stjernholm)

I uke 22 arrangerte STIL skriveseminar på Laholmen. Programmet var fullspekket med både interne og tilreisende bidragsytere som snakket om gleder og sorger i publiseringsprosessen.

Kristin Melum Eide, professor ved NTNU og professor 2 hos oss holdt et inspirerende foredrag om mange aspekter ved artikkelskriving. Blant annet minnet hun oss om viktigheten av å etablere etos, bruke patos for alt det er verdt, men balansere med logos slik at det ikke blir for mye av det gode.

Professor Kristin M. Eide holder foredrag (foto: Hagemann/Stjernholm)

For de av oss som sliter med imposter syndrome var det en lettelse å få trollet ut i sola – det finnes mange nok reelle hindringer om man ikke skal skape seg sine egne innbilte… Kristin M. Eide viste oss faktisk at forskning tyder på at vi er flinke nok selv om vi ikke føler oss sånn, og beroliget oss på at vi kan sende inn artikler som ikke er fullkomne til minste detalj – som denne hesten som skapte begeistring blant tilhørerne:

Utdrag fra presentasjonen ((c) Kristin M. Eide)

Forhåpentligvis kan dette inspirere til mange nye publikasjoner fra HiØ i tida fremover!