Skriveuke på Smögens Hafvsbad

Uke 39 var deler av forskergruppen Flerspråklig oppvekst og utdanning (LU) på skriveuke ved Smögens Hafvsbad i Sverige. De som deltok var Ragnar Arntzen, Bjørn Kvifte, Arnstein Hjelde, Benthe Kolberg Jansson, Maja Michelsen og Marcus Axelsson. Forskningsgruppens leder, Ragnar Arntzen, organiserte uken og ble titulert «skrivegeneral». Deltakerne skrev på individuelle prosjekter samtidig som det også var rom for faglige diskusjoner og utbytte. Forskergruppen Flerspråklig oppvekst og utdanning har rom for mange ulike forskningstemaer, men temaet språk gikk som en rød tråd gjennom alle prosjektene som deltakerne skrev om. Samtlige deltakere satte stor pris på å få fokusere hundre prosent på å skrive. Hotellet holdt deltakerne med mat som ga mye energi til skriving. Fredag morgen ble et manus sendt til fagfellevurdering.

Det ble ikke mye havsbading, men en hinderløype aktiviserte skrivedeltakerne mellom skriveøktene. Foto: MM
Her skrives det! Foto: MA