Intoleransen i forhold til andre mennesker har økt de senere årene

Intoleransen i forhold til andre mennesker har økt de senere årene. Spesielt i sosiale medier og i det offentlige rom. Vi er vitne til en situasjon der det er aksept for å snakke nedlatende om andre i sosiale medier uten at det får noen konsekvenser. Det er svært alvorlig i et demokratisk samfunn.
Les kronikken her

 

bmj

Mitt navn er Bengt Morten Wenstøb. Jeg er født i 1963 og ansatt som høgskolelektor ved Avdeling for helse- og velferd ved Høgskolen i Østfold. Jeg er utdannet Cand. Socion fra universitete i Trondheim i 1995, Diploma Public Health fra NHV i 2001 og Forsvarets høgskole sjefskurs 2014. Jeg har også vært Stortingsrepresentant og medlem av Nordisk råd. Mine interesser er barns rettigheter og oppvekstvilkår nasjonalt og internasjonalt