Teamet!

Hei!
Mitt navn er Simon Kjølberg, jeg er 26 år gammel og er en lokal Fredrikstadgutt med røtter på Hvaler. Jeg er student innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold og jobber nå med bachelorprosjekt med en gruppe motiverte gutter. På fritiden finner du meg enten på golfbanen eller i skibakken.
Jeg ser for meg en jobb innenfor eiendomsutvikling da jeg synes dette er veldig spennende og helt i tråd med vårt bachelorprosjekt.
Hei,
Jeg heter Elias Sætevik er 23 år gammel og kommer fra kystbyen Sandefjord. Store deler av fritiden min brukes på å løfte døde metallgjenstander på et helsestudio og alt som medfølger den livstilen på hjemmebane. Dette prosjektet var mildt sagt en no-brainer for meg ettersom at jeg ønsker å jobbe innenfor eiendomsutvikling og derav ha en finger med i spillet innen infrastruktur. Jeg har fra tidligere bakgrunn innen eiendomsmegling og nå prosjektledelse, så eiendomsutvikling ble av den grunn en naturlig overgang og spisse seg inn mot. Et prosjekt av den denne størrelsen vil gi meg relevant erfaring innen det respektive «yrket» og potensielt åpne opp dører inn til det fremtidige arbeidslivet.
Hei!
Mitt navn er Michael Lundgaard Simensen 24 år, og kommer fra Fredrikstad. Jeg studerer Innovasjon og prosjektledelse på Høgskolen i Østfold. På fritiden liker jeg å trene og holde meg i form. Jeg føler at dette bachelor prosjektet er midt i blinken for meg. For dette feltet er noe jeg har lyst til å jobbe videre med etter studie. Jeg ser frem til en spennende og krevende prosjektperiode, og gleder meg til å se hva vi som gruppe ender opp med som sluttresultat.
Hei!
Jeg heter Tord Oscar Bognæs Magnusson. Jeg er 24 år og kommer fra «Østfolds» perle Jeløy, Moss. Som prosjektleder er det spennende å lede et prosjekt av denne størrelsen. Denne oppgaven er svært relevant for meg siden alt innen eiendom er en sterk lidenskap. Det er også artig at jeg kan sette prosjektet i en historisk kontekst ettersom min morfar startet sin karriere som sivilingeniør hos Fredrikstads Mekaniske Verksted. Selv har jeg brukt utallige timer på å studere eiendom, så når vi fikk muligheten til å jobbe med eiendomsutviklergigantene Selvaag Bolig og Jotne Eiendom, falt valget naturlig. De er med på å gjøre «fremtidens byer bedre» og «speiler og fremhever byen innen bærekraft». Oppgaven bidrar til å gi meg en bredere forståelse og innsyn for prosjektlederrollen, samtidig som det er spennende å ta del i et eiendomsutviklingsprosjekt av denne størrelsen

 

tomagnus