Nasjonal Bibliotekdag

I dag er det Nasjonal Bibliotekdag! Dette synes vi på HIØ-biblioteket er verdt å feire. Derfor bød vi på kake i lunsjen i dag.

Nasjonal Bibliotekdag

Kakerykter sprer seg fort, og dagen i dag var inget unntak. Sjokoladekakene fikk som vanlig bein å gå på.Initativtaker bak denne markeringen som foregår i folkebibliotek, skolebibliotek, fagbibliotek og bevegelige bibliotek over hele landet, er Norsk Bibliotekforening.

Norsk Bibliotekforening oppfordrer folk til å besøke biblioteket sitt denne dagen eller skrive et leserinnlegg om hva bibliotek betyr for dem?  Eller hvorfor ikke  en Facebook-status om biblioteket de husker fra barndommen?

Norsk Bibliotekforening har  spurte også statsministeren, kunnskapsministeren, landslagstreneren i fotball og direktøren i Fritt Ord om å anbefale en bok, og om hvilket bibliotek de selv husker best. Se hva de svarte her.

 

 

Elisabeth Harda Bjerkeli