Hei, alle sammen!

Hei alle sammen som rotter seg inn i denne bloggen. Det er ikke hver dag jeg tenker at akkurat i dag skal jeg opprette en blogg for så leve blogg livet..:) Hadde det nok ikke vært for utdannelsen Digital kompetanse i Barnehage – dømmekraft og medborgerskap, ville jeg nok sannsynlig heller ikke gjort det. Hva gjør man ikke for arbeidskravene, men over til alvor. Gjennom denne bloggen skal jeg etter planen og egne ambisjoner videreutvikle meg som fagperson og barnehagens arbeid til det daglige innen digitale verktøy med og for barna. Vi lever jo i en hurtig utviklet digital hverdag der det skal godt la seg gjøre å henge med på alt av apper, kunstig intelligens, roboter og nye modeller av mobiler/nettbrett, osv.

Bare å vente i spenning på første arbeidskrav:)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *