HiØ studenter finalister i Sosial Media Award!

Skjermdump fra Social Media AwardsVed en ren tilfeldig ble jeg i dag oppmerksom på at en gruppe studenter fra bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon (BIK) er nominert til årets Social Media Award. Prisen, som tidligere ble kalt Gullenken, er den sosiale media bransjens gjeveste pris.

Selvom dette riktignok er et av mange fagfelt og miljøer som HiØ tilbyr i sin studieportefølje, så betyr enkeltmiljøenes bidrag noe for institusjonen som helhet. Det betyr noe for vårt renommé, for vår synlighet og vår attraktivitet. Våre ansatte og studenters daglige innsats har derfor en betydelig merverdi, utover ordinær markedsføringsinnsats.

Studentene ved BIK er, sammen med ytterligere en kandidat, finalist i kategorien «årets student-case» og nominert for sin instagram konto bik_hiof. Du kan lese mer om BIK studentene her  https://www.socialmediadays.no/social-media-awards-finalekandidater/bik-hiof-pa-instagram

Juryen beskriver følgende om nominasjonen i denne kategorien: «Vi ønsker å hylle en student eller et studentteam som utviser særlig gode ideer for bruk av sosiale medier på en kreativ og nyskapende måte. Vi ser etter gode vurderinger, innsikt, kreativ idé og strategiske tanker for en potensiell gjennomføring. Kampanjen kan godt være på skissestadiet. Du/teamet (maks 3 personer) må være student for å delta i denne kategorien. Topp 3 studentbidrag vil få gratis billett til Social Media Awards. Prisen deles ut til beste innsendte bidrag, og vil bli presentert på hovedkonferansen i Oslo under prisutdelingen».

Høgskolen i Østfold er ikke den eneste av UH-institusjonene som er nominert. Universitetet i Oslo er nominert hele fem ganger, blant annet for Magnus Devolds skråblikk fra studenttilværelsen. Derfor benyttet både Svein Stølen (rektor ved UiO) og jeg anledning til å gratulere hverandre på vegne av våre fagmiljøer på twitter og facebook i går kveld. Om du ikke har sett innslagene med Devold kan du ta en titt her: https://www.youtube.com/watch?v=gU0fNkr6Otk

Du kan forøvrig også lese mer om alle finalistene til social media awards her: https://www.socialmediadays.no/hub/social-media-awards

Igjen, gratulerer til BIK-studentene som finalist – håper det holder helt inn.

 

Lars-Petter Jelsness-Jørgensen