Norsk sikkerhet fra et PST-perspektiv

Seksjon for statsvitenskap og Forskningsgruppen AreaS inviterer i samarbeid med biblioteket til en gjesteforelesning med analysesjef ved PST (Politiets sikkerhetstjeneste) Jon Fitje Hoffmann. Gjesteforelesningen inngår som del av høstens studium i statsvitenskap påbygging, men er åpen for alle. 29. aug. 2019 11:3012:00, Biblioteket Remmen.

Jon Fitje Hoffmann er analysesjef ved Politiets sikkerhetstjeneste (PST).
Han gjester Høgskolen i Østfold torsdag 29. august med foredraget: «Norsk sikkerhet fra et PST-perspektiv». På foredraget forteller han om PSTs arbeid, hvordan PST er organisert, og hvordan PST samarbeider med andre aktører for å utøve kontroll over sikkerhet i Norge.

Jon Fitje Hoffmann er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo (UiO). Han er tidligere fagdirektør ved Statsministerens kontor, leder for sekretariatet til Regjeringens sikkerhetsutvalg, rådgiver i sikkerhetspolitisk avdeling i Forsvarsdepartementet og konsulent ved Atlanterhavskomiteen.

Kilde: https://www.nsm.stat.no/sikkerhetskonferansen/sikkerhetskonferansen2019/sikkerhetskonferansen2018/foredragsholdere2018/jon-fitje-hoffmann/.

Arrangør

Avdeling for økonomi, språk og samfunnsfag (ØSS) og Forskergrupen AreaS i samarbeid med Biblioteket på Remmen

Jon Fitje Hoffmann ved HiØ, 29. august 2019. Fotoillustrasjon: Franck Orban/AreaS